CIVILSCAPE logo®
Istanbul (Turkey): view from the Galata Tower across the Golden Horn.
Sylt (Germany)
Córdoba (Spain): view of the Roman bridge across the river Guadalquivir.
Sylt (Germany)
Castle of Alaró (Mallorca, Spain)
Old bridge across the Guadalqivir river near Italica (Spain)
Sylt (Germany)
Roman amphitheatre in Italica near Sevilla (Spain)
Great Mezquita of Cordoba (Spain)
 

Du er her:  DK

CIVILSCAPE

CIVILSCAPE er en international sammenslutning af organisationer i civilsamfundet. Disse er ikke-statslige organisationer (NGO), som dedikerer deres arbejde til landskab beskyttelse, forvaltning og planlægning, i henhold til "Europæiske Landskabskonvention" (Firenze, oktober 20, 2000).
"Landskab": et område, som opfattes af mennesker, hvis karakter er resultatet af aktionen og samspillet mellem natur og / eller menneskelige faktorer. Derfor er vores aktiviteter omfatter fysiske, landdistrikter, byområder og bynære områder. Det omfatter jord, indre farvande og havområder. Det drejer sig om landskaber, der kan betragtes udestående samt hverdagsbrug eller forringet landskaber. "Landskaber" er en væsentlig del af folks omgivelser, et udtryk for mangfoldigheden af deres fælles kultur-og naturarv, og et fundament af deres identitet.

CIVILSCAPE er dedikeret til at skabe et gunstigt miljø for det civile samfunds organisationer, der dokumenterer civilsamfundsorganisationer samfund, styrkelse af infrastrukturen i borgernes sektor, og fremme samarbejdet, både blandt civilsamfundsorganisationer og mellem civilsamfundets organisationer, politiske eller administrative organer og andre aktører For at fremme den offentlige gode i og uden for Europa.


CIVILSCAPE - CIVILSCAPE